Jdi na obsah Jdi na menu

O Nás

Vítejte na stránkách CHS Cane Corso of Parabatai. Naše CHS úzce spolupracuje s CHS Vita Da Capo na Slovensku,odkud jsme si jako štěňátka přivezli naše dvě feny Donu Dianu Vita Da Capo a ELaMauru Vita da Capo. Naše feny jsou tzv.venkovní,bez přístupu do domu,každá z nich má svoje "apartmá" krásný zateplený vyhřívaný kotec. Protože naše holky,jak jim říkáme,jsou absolutní součásti naší rodiny,denodenně se jim věnujeme ať je to např.cvičák,procházka,okruh anebo pouze aktivita na pozemku,který mají celý pro sebe. Každá z našich holek má za sebou jeden vrh...Dianka 10 štěňátek,Maura 13 štěňátek,oba porody proběhly naprosto bez komplikací a naše feny se staraly o své štěňátka skvěle.Samozřejmě v tomto období,kdy je fenka březí,porod a následná péče o štěňátka,se fena přesunuje dovnitř a má pro sebe porodní pokoj.

Obě naše holky jsou vyrovnané povahy,které milují nejen nás-svou rodinu,ale i naše nejbližší přátele,kamarády.Obě feny skvěle hlídají náš pozemek..Naše feny mají samozřejmě všechny zdravotní testy s těmi nej výsledky,obě HD-A,ED 0,OCD free,DSRA neg.

Majitelé našich odchovů se staly součastí naši rodiny,pro mne jako chovatele prodejem štěňátka má práce nekončí,ale teprve začíná,jsem pro majitele k dispozici 24/7,mé odchovy jsou pro mne velmi důležité.

Ve fotoalbu naleznete fotky našich maminek Dianky a Maury a samozejmě i našich odchovů Vrh A,Vrh B.

 

Poslední fotografie

Statistiky

Online: 1
Celkem: 4444
Měsíc: 441
Den: 18

Archiv

Kalendář
leden / 2024

RSS